Jump to content


Photo

Problem Sa Vuferom


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 stefa9955

stefa9955
  • Alfista
  • 23 posts
  • Lokacija:Pozarevac,Srbija
  • Alfa model:147

Posted 15 January 2018 - 11:47 AM

Pozdrav svima.Ne znam da li nisam promasio kategoriju gde ovo da pisem,ali mislim da moze ovde :D

Imam problem sa vuferom koji nije fabricki.Taj vufer sam uzeo od druga i stajao mu je dugo.Kada sam ga povezao radio je ceo dan lepo,i onda odjedjedom je prestao da radi.Kada udarim malo zvucnik pozadi on proradi pa cim naidje neki malo jaci bas opet stane...Da ne zna neko u cemu je problem ili da kupujem drugi vufer? :)Inace pojacalo je dosta jace od vufera,vufer ima samo 120w a pojacalo 700.naravno povezan je na 2 izlaza i nije bio pojacan ni na pola(a basovi na 0) kad je stao da radi.Hvala unapred.

:alfa:


Edited by stefa9955, 15 January 2018 - 11:49 AM.


#2 petarc1971

petarc1971
  • Alfista
  • 589 posts
  • Pol:Male
  • Lokacija:beograd/srbija
  • Interesovanja:Auto;Mehanika,Dijagnostika,Limarija,Lakiranje.
  • Alfa model:nije vise alfa,ali bice.

Posted 15 January 2018 - 12:58 PM

Proveri da se nije razlemila žica na samom zvučniku ili na nkom drugom mestu,može biti još stvari.

#3 stefa9955

stefa9955
  • Alfista
  • 23 posts
  • Lokacija:Pozarevac,Srbija
  • Alfa model:147

Posted 15 January 2018 - 01:00 PM

Vazi,hvala puno



#4 stefa9955

stefa9955
  • Alfista
  • 23 posts
  • Lokacija:Pozarevac,Srbija
  • Alfa model:147

Posted 15 January 2018 - 02:05 PM

Nista zice su dobre,nemam pojma sta mu je.



#5 TheMrsCarter

TheMrsCarter
  • Alfista
  • 61 posts
  • Pol:Female
  • Lokacija:Bijeljina, Republika Srpska
  • Alfa model:147

Posted 15 January 2018 - 10:25 PM

Ako ne uspijes nista da uradis, imam ja vufer i pojacalo u kompletu prodajem :)

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

#6 petarc1971

petarc1971
  • Alfista
  • 589 posts
  • Pol:Male
  • Lokacija:beograd/srbija
  • Interesovanja:Auto;Mehanika,Dijagnostika,Limarija,Lakiranje.
  • Alfa model:nije vise alfa,ali bice.

Posted 15 January 2018 - 11:25 PM

Mozda je prekid žice u centralnom delu membrane gde zice izlaze iz namotaja,ako je zvučnik kvalitetan mozda ga valja odneti u servis,druga varijanta je ku p ovina drugog.

#7 stefa9955

stefa9955
  • Alfista
  • 23 posts
  • Lokacija:Pozarevac,Srbija
  • Alfa model:147

Posted 17 January 2018 - 02:45 PM

Verovatno je onda to,ne vidim nikakvo drugo ostecenje.Pa nije los extra se cuje bas za 120w ali imam za 35e neki vufer od 300w sto mislim da nije puno,a iz mog grada :).

@TheMRSCarter sta imas ti koji vufer?(pojacalo mi ne treba :) )

Hvala na odgovoru



#8 TheMrsCarter

TheMrsCarter
  • Alfista
  • 61 posts
  • Pol:Female
  • Lokacija:Bijeljina, Republika Srpska
  • Alfa model:147

Posted 17 January 2018 - 09:06 PM

Verovatno je onda to,ne vidim nikakvo drugo ostecenje.Pa nije los extra se cuje bas za 120w ali imam za 35e neki vufer od 300w sto mislim da nije puno,a iz mog grada :).
@TheMRSCarter sta imas ti koji vufer?(pojacalo mi ne treba :) )
Hvala na odgovoru

Pioneer 1300w maksimalne snage, a 300w rms-a sa kutijom 50€576f973b4dfe78e688dbd5840878c1ed.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

#9 stefa9955

stefa9955
  • Alfista
  • 23 posts
  • Lokacija:Pozarevac,Srbija
  • Alfa model:147

Posted 18 January 2018 - 11:13 AM

Nije los,videcu,ako budem hteo javicu se :) Hvala svima na odgovorima.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Dobrodošao u našu zajednicu Alfista Srbije!

 

 

 

 

Da bi iskoristili sve mogućnosti foruma ULOGUJTE SE ili ukoliko niste obavite REGISTRACIJU!

 

 

 

 

ALFISTI SRBIJE
Alfa Romeo Klub