Jump to content


Photo

Alfa 147 Bijeljina


  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#21 Zverco

Zverco
  • Alfista
  • 1,435 posts
  • Pol:Male
  • Lokacija:Leskovac
  • Alfa model:1.9 jtd Sportwagon

Posted 26 September 2012 - 03:38 PM

Ajde kolega Los! Opravi coveka! I ja da se nadovezem sa mojim zapazanjem kod moje dizelke. Od kada sam je uzeo pali iz prve ali cini mi se da malo duze vergla. Otprilike sekundu i po. Nemam puno iskustva sa dizelima ali Reno dizelas od mog caleta pali na pola kljuca. Postoji li verovatnoca da je to zbog slabog akumulatora, posto je u Italiji mirovala mesecima i akumulator je izvetreo. Prinapunio se na putu od Novog sada gde je carinjena do Leskovca.

#22 Свитац

Свитац
  • Alfista
  • 912 posts
  • Pol:Male
  • Lokacija:Иногоште

Posted 26 September 2012 - 05:34 PM

И добро је да мало завергла. Одувек сам се питао што у америчким филмовима када стартују аутомобиле дуго верглају, док ми колега није дао објашњење да је то због тога да се мало ''разбије'' уље, не би ваљало поготово када је хладно да ''кресне'' из прве. Не знам колико је тачно, али знам да кад год се неко касније хвалио да му пали на пола кључа ми би га зезали у фазону:'' Одлично- потрајаће ти тај још мало.'' Шалим се, не мора да има везе са овим, али у сваком случају ако је компресија добра, акумулатор добро пуни и добар алнасер, може да вергла до сутра (условно речено)!

#23 slavkobn

slavkobn
  • Alfista
  • 12 posts
  • Alfa model:147 1.9jtd

Posted 27 September 2012 - 05:32 PM

ma nije problem sto on vergla problem je sto nece da upali :rolleyes:

#24 slavkobn

slavkobn
  • Alfista
  • 12 posts
  • Alfa model:147 1.9jtd

Posted 07 October 2012 - 03:19 PM

e ovako drugari problem je napokon resen ali sad definitivno :eusa_clap: problem je bio u akumulatoru i alnaseru akumulator nije imao dovoljno amperaze da pokrene sve u autu auto jeste verglalo solidno dobro ali ne brzinom kojom bi trebalo da upali auto zato su majstori reparirali alnaser ubrzali ga i sad je sve ok akumulator sam stavio novi bos od 74 ampera i sad je sve ok...

#25 Gocy

Gocy

    Presidente

  • Administrator
  • 8,126 posts
  • Pol:Male
  • Lokacija:Naissus
  • Interesovanja:Alfa Romeo
  • Alfa model:Ex 33 1.7 IE '9o Ex 146 1.7 16V '97 Ex 166 2.o TS 'o2 Brera Italia Independent '1o

Posted 07 October 2012 - 08:38 PM

Uzivaj u voznji ... :ok:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Dobrodošao u našu zajednicu Alfista Srbije!

 

 

 

 

Da bi iskoristili sve mogućnosti foruma ULOGUJTE SE ili ukoliko niste obavite REGISTRACIJU!

 

 

 

 

ALFISTI SRBIJE
Alfa Romeo Klub